Vietnet.no

Mạng lưới thông tin của Hội Người Việt Tỵ Nạn tại Nauy

HNVTN-banner6
HNVTN-banner7
HNVTN-banner4
HNVTN-banner1
HNVTN-banner5
HNVTN-banner3
HNVTN-banner2

søn19Aug2018

Sist oppdatertsøn, 30 jul 2017 2pm

Font Size

Cpanel

Vietnamesisk pho hønsekødssuppe

Niende Mai 2011

Dette er en deilig alternativ til en vanlig kylling suppe, og fylling kan varieres etter smak. Det er litt annerledes suppe enn de fleste kan bli brukt til, og du kan få alle ingrediensene i de fleste dagligvarebutikker. Oppskriften er fra Almanac of Claus Meyer, som jeg bruker ofte, som det er fylt med fantastiske og litt annerledes oppskrifter, er dette suppe et godt eksempel.

Den senere slo meg at det faktisk er en relativt sunn rett (jeg hadde ikke engang tenkt på i første omgang), men det gjør vel ingen ... vi kan ikke leve på frites og bearnaise (dessverre). Men når det er sagt, er det faktisk også en stor velsmakende rett, og det fungerer veldig godt med veldig frisk og crunchy spirer og reddiker, som møttes i før servering. Hvis du ønsker en suppe som er litt krydret kan du muligens. eksperimentere med å legge en chili sammen med andre urter. Gjør minst, at jeg vil prøve med en chili i neste gang. Jeg faktisk nylig plantet noen chili planter i mitt vindu skam, så nå er jeg bare venter på. at de er klare til å bli plantet i noen av pottene. Men mer er å komme på min chili planter.

Oppskriften er for ca. 6 personer som hovedrett. Spis en god brød.

Ingredienser:
1 stor kylling
2-3 parsnips eller persille røtter
3 løk
ca. 4 cm fersk ingefær
4 fedd
1 kanelstang
2 ss. fiskesaus
10 hele pepperkorn

Tilbehør:
10-15 reddiker
1-2 unsprayed lime
250 g av blandede frø, for eksempel. ærtespirer, radissespirer, bønnespirer, etc.

Start med å arrangere pastinakk / persille røtter og løk og skjær den i grove biter. Peeling også ingefær og skjær grov. Sett i en kjele med kylling, fisk saus, kanel, nellik og pepper og dekk med vann. Deretter bringe suppe til en byll, skum fra, og skru ned varmen. Småkoke i 1 ½ - 2 timer, og skum av veien hvis det er nødvendig.

Ta kyllingen og la den avkjøles litt mens suppa putre en halv time. Sikt deretter suppen i en annen gryte og smak til med salt, pepper og fiskesaus. Arrow kjøtt av kylling - bokser skinn, bein og skrog.

Skjær reddiker og lime i tynne skiver, og vaske spirer og la dem renne. Legg kjøttet, reddiker og kalk til suppe, varme den grundig. Server spirer separat, slik at du kan unnvære mengden spirer du ønsker i hans suppe. Dette bevarer også sin sprøhet, som fungerer veldig bra med varm suppe.

Bon Appetitx
http://rigeligtsmor.dk/?p=457

 

Bildegalleri

Trung Thu Oslo 2009
Trung thu Lørenskog 2010
Tết Trung Thu 2011
Barnasverdensdag
Khai trương Nhà Việt Nam
Lễ bế giảng lớp Việt ngữ Nhà Việt Nam
CĐNV Nauy 09.06.11 chống phái đoàn ngoại giao VC tại Storting
Tết Trung Thu 2012
Tết Tân Mão 2011
Trung Thu Oslo 2008