Vietnet.no

Mạng lưới thông tin của Hội Người Việt Tỵ Nạn tại Nauy

HNVTN-banner6
HNVTN-banner5
HNVTN-banner4
HNVTN-banner3
HNVTN-banner2
HNVTN-banner1
HNVTN-banner7

søn19Aug2018

Sist oppdatertsøn, 30 jul 2017 2pm

Font Size

Cpanel

Registrering av nye DVFF-medlemmer

REGISTRERING AV NYE DVFF-MEDLEMMER

 Via internett

Takk for at du ønsker å bli medlem i Det vietnamesiske Flyktningeforbundet (DVFF).

Vi er en frivillig organisasjon for alle vietnamesere bosatt i Norge og for alle som er interessert i vietnamesisk kultur. Den 15. september 2011 kunne DVFF ønske medlemmer og ikke-medlemmer velkomne til forbundets kurs- og aktivititetssenter Vietnamhuset. Bare kort tid etter den offisielle åpningen kunne Vietnamhuset tilby et spekter av tilbud som er tilpasset alle aldre. Ditt medlemskap og din støtte vil både styrke vårt arbeid og opprettholde Vietnamhusets eksistens.

Slik blir du medlem:

  • Overføre medlemskontingent til konto 6236 06 40111 og merk betalingen med tekst: ”årskontingent (år)”. Medlemskap for en voksen er 100,- kr/år, for familie inntil fire personer: 200,- kr/år (fra 5.person kr. 50,- pr. person)

  • Sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med følgende info: medlemmenes fulle navn, fødselsdato (6 sifrer), adresse og telefonnummer

DVFF er underlagt personvern slik som det er for andre forbund og foreninger.

Ønsker du å avgi støtte til DVFF, kan samme konto benyttes (6236 06 40111). Støtten til Vietnamhuset kan innbetales til dets egen konto 6236 06 54732.

Ønsker du å bidra på annen måte, håper vi at du kan skrive til oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Vi gleder oss til å høre fra deg.

Hjertelig velkommen til oss!

 

Med vennlig hilsen

Det vietnamesiske Flyktningeforbundet

 

Annette Nguyen

leder

 

Registreringsskjema  (word)

 

You have no rights to post comments